top of page
HHI 2023 ALB.png

Mirësevini në konkursin më të madh në botë për kercim Hip Hop dhe Kampionatin e parë të kercimit Hip Hop që do të zhvillohet ndonjëherë në Shqipëri. Kemi kënaqësinë të njoftojmë për herë të parë që Hip Hop International Qualifiers do të mbahet në Tiranë. Një moment historik ku kercimtaret nga shqiprija dhe  kosova do të kenë mundësinë të jenë pjesë e mbi 4000 kercimtaret dhe 50+ vendeve që përfaqësojnë në të gjithë botën në Kampionatin më të Madh të Kercimit Hip Hop në botë. Ekuipazhet dhe Kercimtaret individualë nga 7 vjeç deri tek të rriturit do të përfaqësojnë vendin e tyre në botën më të mrekullueshme të StreetDance në botë.

Në 5-7 Maj 2023 Të gjithë ekuipazhet shqiptare dhe kosovarë përfshirë Kercimtaret individualë nga të dy vendet do të marrin mundësinë që të jenë pjesë e Kampionatit të Kercimit më të Mëdha në botë Hip Hop dhe të kenë një shans të kualifikohen në finalet e Kampionatit Botëror të Hip Hop-it që përfaqësojnë kombin e tyre që do të zhvillohet në Phoenix, Arizona Shtetet e Bashkuara të Amerikës Juli 30-6 gusht 2023.

DIVISION CATEGORIES

minicrew_edited.jpg
MINI CREW DIVISION

HHI Albania National 

Championship

MiniCrew 3 Anëtarët 

Te Gjitha Moshat.

JUNIR_edited.jpg
JUNIOR DIVISION

HHI Albania National 

Championship

Junior crews  5 - 9 Anëtarët 

7 - 12 Vjet.

VARSITY_edited.jpg
VARSITY DIVISION

HHI Albania National 

Championship

Varsity Crews  5-9 Anëtarët

13 - 17 Vjet.

WELCOME TO THE OFFICIAL HHI ALBANIA QUALIFIERS 2023

PROVIDING CREATIVE PLATFORMS FOR ALL TO BE INSPIRED

IMG_8499.JPG

THE HHI JUDGES

IMG_9705.jpg
 JUDGE
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
IMG_9776.jpg

HEAD JUDGE

ct.jjpng.png
ALBANIA.png
bottom of page