top of page

HHI ALBANAI 5-7 MAJ 2023 | TIRANA

HHI ALBANIA TEAM

IMG_8565.JPG
ALBANIA.png
A5---ON-DARK.png

ERDUAN XHAFERI

8244652143_752aa5793b_b.jpg
ALBANIA.png
A5---ON-DARK.png

TAN BRAMA

MAGNIFICARTE-BOLsssIVIA.jpg
2018-whhdc-logo-v28.png

HHI  IS TRULY UNITING THE WORLD OF HIP HOP THROUGH DANCE. 

E themeluar në 2002 dhe me qendër në Los Angeles, Hip Hop International është prodhuesi i garave të shumta të drejtpërdrejta dhe të televizioneve të kercim në rrugë, që janë më të mëdhenjtë dhe më të respektuarit në botë. Hip Hop International u krijua për të përqendruar vëmendjen dhe për të nxitur një kuptim të kercim në rrugë. Në 2002, HHI novoi konkursin e ekuipazhit 5-9 anëtarëve, një format i popullarizuar më tej gjatë shtatë sezoneve të "America's Best Dance Crew" ​​(ABDC), shfaqja HHI krijuar për MTV.
Ideja për Hip Hop International filloi në vitin 2000 kur bashkëpunëtorët e HHI Howard dhe Karen Schwartz panë kercimtaret e rrugës në Paris dhe Tokio duke mahnitur turmat e mëdha me lëvizje të pabesueshme kercim. Për shkak se ishte një stil argëtimi që kapërceu pengesat gjuhësore, ata panë potencialin për të arritur një audiencë gjithnjë e më të gjerë që nga fillimi. Ata gjithashtu e dinin se përpjekjet për të profesionalizuar kercim në rrugë do të dështonin nëse nuk respektonin origjinën dhe traditat e tij me integritet.
Për të zhvilluar standardet e gjykimit, Hip Hop International u drejtua drejtuesve të kercim, kercimtaret të respektuar në rrugë, profesionistëve të kercimit dhe koreografëve dhe bashkëpunoi me ta për të krijuar rregullat dhe rregulloret që janë në përdorim sot nga  50+ kombe të lidhur me HHI në të gjithë botën. Punëtoritë e gjykimit janë mbajtur në vendet anembanë botës për të standardizuar gjykimin në të gjitha garat e HHI të zhvilluara nga zyrtari

ct.jjpng.png
ALBANIA.png
bottom of page