top of page

ALBANIA.png

RULES & REGULATIONS

B2 - ON LIGHT.png
VVGult.jpg

1 VS 1ALL STYLES BATTLE RULES

 All Styles Battle është një betejë 1 vs 1 dhe është e hapur për të gjithë Kercimtaret meshkuj dhe femra. Kercimtaret do të pritet të kërcejnë eksppt në çdo stil dhe rrahje të muzikës të zgjedhur nga  DJ Battle. Gjykatësit do të vlerësojnë cilësinë e performancës, muzikalitetin, teknikën e kercimit dhe personalitetin e interpretuesve.


1 vs 1 Battle ku secila palë kërcimtaret do të sfidohet të kërcejnë në rrahjet e paparashikueshme, të larmishme të një DJ live
Zhanri muzikor do të ndryshojë për secilën pale kercimtaret dhe mund të shkojë nga çdo zhanër muzikor si rap, pop, break beats, funk, electronica, music house, etj… Do battle do të përbëhet nga 2 palë kërcimtarë, të cilët do të luftojnë njëri-tjetrin përballë njëri-tjetrit.
Gjatë raundeve paraprake, DJ do të interpretojë një këngë për secilin raund.
Do të ketë 16 lojëra elektronike të hapura për këtë betejë për pale kercimtaret që të ngushtojnë fushën e çifteve të kercimit në 16 (16 battle në raundin e parë). Një raund kualifikues mund të bëhet i domosdoshëm.
Do pale kercimtaret në battle paraprake do të kenë dy raunde prej 45 sekondash secila për të kërcyer gjithsej 1.5 minuta
Gjykatësit do të zgjedhin 1 palë nga secila battle për të përparuar në raundin tjetër, derisa battle të përparojë në 2 çifte përfundimtare.
Në battle e fundit secili prej 2 palëve do të ketë dy raunde nga 1 minutë secila për të bërë përshtypje gjyqtarëve
Ddo kercimtaret do të gjykohet mbi KRIATIVITETIN e tij / saj

ARTISTIK, MUZIKIN  e tij / saj dhe aftësinë e tij / saj për të hyrë në gjykime prej Judges.
 

ct.jjpng.png
ALBANIA.png
bottom of page