UNITING THE WORLD THROUGH DANCE

RULES & REGULATIONS

1 VS 1 POPPING BATTLE RULES

LVEVIZJET ORIGJINALE  POPPING (Fondacioni, teknikat dhe variacionet e stileve, të tilla si: Kërcimi, Boogaloo, Tutting, Animacion, Snaking etj…)
KARAKTER & KARISMA (Kontakti me sy dhe bashkëveprimi me
mjedisin)

Muzikaliteti (Funk i pastër, improvizim dhe bashkëveprim me muzikën)

STYLE & GRACE (Ekzekutimi dhe Demonstrimi i kontrollit të trupit përmes ekuilibrit, forcës dhe gamës së lëvizjes)
ATTITUDE (Pa frikë, besim, energji të lartë, sportivitet i mirë.

Aftësia për të eksperimentuar përmes improvizimit dhe duke bërë ndonjë gabim në diçka, Përqendrohuni në muzikë ... nuk lëviz ose shqetëson!) Puna e katit (Brenda fjalorit në kërkim) PRESENCA E SHTYPIT (Cilësia e argëtimit / Performanca / lidhja e audiencës) Kreativiteti (…. Shtoni aromën tuaj, Jini të jashtëzakonshme) ATTIRE (Brenda stilit të hedhjes)
Do të ketë 16 lojëra elektronike të hapura për këtë betejë, do të zhvillohet një raund kualifikues për të përcaktuar 16 popperet më të mirë nëse është e nevojshme.
Do betejë do të përbëhet nga dy poppers të cilët do të luftojnë njëri-tjetrin përballë njëri-tjetrit në një (1) raunde minutë për secilin Popper.

Nuk do të ketë sistem pikë për betejat. (Fokusimi duhet të jetë në muzikë jo konkursi juaj) Gjykatësit do të gjykojnë për secilin kriter veç e veç.
Gjykatësit po kërkojnë personin që përfshin të gjitha kriteret e mësipërme dhe për këtë arsye po kërkojnë POPPERIN E PLERFSHIR.

Konkurrenca është një mjet mësimi. Rezultatet reflektojnë goditjen e kritereve të gjyqtarëve.

Ngjarja është krijuar për të ndihmuar një person të përmirësohet dhe kuptojë shfaqjen më të mirë. Uniteti përmes të kuptuarit. Ky konkurs është midis jush dhe potencialit tuaj, jo kundërshtarëve. Mos harroni një mundësi për tu rritur. Mbështetni rezultatet; është pjesë e qëndrimit.
 

Any questions with the criteria contact us.

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle