top of page
HHI 2023 ALB.png
IMG_9832-cutout.png

TICKETS & REGISTRATION

A2 - ON LIGHT.PNG
ALBANIA-B2-WORLDMOVES.PNG

5 MAJ

6 MAJ

17:00

12:00

TEKREJA

KLUBI SPORTIV TIRANA

B2 - ON LIGHT_2 2.PNG

7 MAJ

17:00

TEATRI KOMETAR
EKSPERIMENTAL

A5---ON-DARK.png

SPECTATOR |5 MAJ

HHI ALBANIA NATIONAL CHAMPIONSHIP 

WORLD BATTLES 

REJA

Hyrje:

FALAS

B2 - ON LIGHT.png

WORLD BATTLES

ALL STYLES | 1 VS 1

WORLD BATTLES (1 Category)

REJA

Hyrje:

€20

JUNIR.jpg

HHI QUALIFIERS 

JUNIOR DIVISION

7-12 Vjeç | 5 - 9 Anëtarët Grupit 

CMIMI HYRS PER PJESMARRJE PER PERSON

Hyrje:

€30

A5---ON-DARK.png

SPECTATOR |7 MAJ

HHI ALBANIA NATIONAL CHAMPIONSHIP 

HHI QUALIFIERS

Hyrje:

€12.00

B2 - ON LIGHT_1.png

SPECIAL CATEGORY | BEGINNERS

KATEGORIA E FILLESTAREVE

TE GJITHA MOSHAT

 3-15 Anëtarët Grupit 

OPEN TO ALL AGES AND COUNTRIES

KJO KATOGRI NUK ESHTE PJESE E KUALIFIKIMEVE HHI

Hyrje:

€7

VARSITY.jpg

HHI QUALIFIER

VARSITY DIVISION

13-17 Vjeç | 5 - 9 Anëtarët Grupit

CMIMI HYRS PER PJESMARRJE PER PERSON

Hyrje:

€30

A5---ON-DARK.png

SPECTATOR FAMILY PACK |7 Maj

HHI ALBANIA NATIONAL CHAMPIONSHIP 

HHI FINALS

Minimum  4 Person

2 Te Rritur dhe 2 Femije

Femijeve duhet te jene nen 16 vjec

Hyrje:

€30

minicrew.jpg

HHI QUALIFIERS 

MINI CREW DIVISION

Te Gijtha Moshat | 3 Anëtarët Grupit 

CMIMI HYRS PER PJESMARRJE PER PERSON

Hyrje:

€30

ct.jjpng.png
ALBANIA.png
bottom of page