top of page
HHI2015-URBANMOVES-Logo-1.png

ALBANIA

6 MAJ 2023

web_header_borderline-v3_0.jpg

6 MAJ
KLUBI SPORTIV 

ALBANIA.png

Ngjarja kryesore e ngjarjes më të madhe dhe të parë të kampionatit të Kercimit Hip Hop që do të zhvillohet ndonjëherë në Shqipëri do të jetë një tri ditë e mbushur me Workshops të Urban Moves, një seri seminaresh inspiruese dhe origjinale të Kercimit,Seminare, Jam Session me disa nga më të njohurit në botë dhe koreografë me ndikim dhe të hapur për të gjithë kercimtaret në Shqipëri, Kosovë dhe ndërkombëtarisht.

Nëse jeni grupi ose kercimtaret jashtë kosovës ose Shqipërisë dhe dëshironi të merrni pjesë në seminaret tona edukative dhe inspiruese, atëherë na kontaktoni direkt.

If you are group or dance school outside kosovo or Albania and would like to attend our educational and inspirational workshops then contact us directly as we can help with finding you accomadation or alternative visit our TRAVEL page. 

ARTISTS

IMG_8565.JPG
ERDUAN
hhi alb.png
ALBANIA.png
ENTER
lil tim.jpg
LIL TIM
hhi alb.png
ALBANIA.png
ENTER
IMG_9754.JPG
GIACOMO
hhi alb.png
ALBANIA.png
ENTER
548220E2-0418-4C89-90D1-3772FA7CC52E.JPG
ALEKSIA
hhi alb.png
ALBANIA.png
ENTER
tan i.jpeg
DRITAN
hhi alb.png
ALBANIA.png
ENTER
ct.jjpng.png
ALBANIA.png
bottom of page