top of page
B2 - ON LIGHT.png

1 VS 1

Kualifikuesit e HHI World Battles Albania janë një shtet i garave të artit dhe kualifikuesit e parë të ngjarjeve ndërkombëtare të ngjarjes së betejës që do të zhvillohen ndonjëherë në Shqipëri / Kosovë për një shans për të luftuar disa nga bboys / bgirls më të mira në botë, Poppers dhe të gjitha All Stylers që do të përfaqësojnë vendet e tyre për çmime dhe mbizotërim botëror në Finalen e World Battles në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në gusht 2023.

TIRANA | 5 Maj 2023

Për herë të parë  kercimtaret shqiptarë dhe kosovarë do të kenë mundësinë të marrin pjesë në një ngjarje të World Battles kualifikues në Tirana  në 6 Maj të vitit 2023, ku ata do të kenë mundësinë të kurorëzohen më të mirët dhe të përfaqësojnë kombin e tyre në një Botë Event Hip Hop World Battles në Phoenix, Arizona dhe garoni kundër kercimtaret më të mirë në botë. Jemi krenarë dhe të entuziazmuar që i ofrojmë të dyja Kombeve këtë mundësi të shkëlqyeshme dhe mezi presim të jemi pjesë e këtij udhëtimi të ri emocionues për komunitetin e kercimit në Shqipëri dhe Kosovë. Ne kemi vendosur dhe kemi zgjedhur 1 VS 1 All Styles pasi besojmë se do të ketë një standard të mirë i cili do të jetë në gjendje të përfaqësojë Shqipërinë ose Kosovën në World Battles.
Kampionati Ndërkombëtar i Kercimit më të Mëdhenj Hip Hop në botë që po zhvillohet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku burojnë shumë prej stileve Streetdance dhe natyrisht lindja e vetë Hip Hop.

IMG_8499.JPG

BE PART OF HISTORY 

Rules & Regulations

Sans-titre-1.png

JUDGE

Sans-titre-1.png

JUDGE

Sans-titre-1.png

JUDGE

.png

TBA

WORLD BATTLES DJ
ct.jjpng.png
ALBANIA.png
bottom of page