top of page

WORLD HIP HOP DANCE CHAMPIONSHIP
PHOENIX,ARIZONA JULY 30-AUG 6 2023

2018-whhdc-logo-v28.png

Eventshtë ngjarja më e festuar në botë e Kercimit. Mbi katër mijë prej kërcimtarëve më të mirë në botë do të mblidhen për Kampionatin Botëror të Kercim Streetdance, një ngjarje e vërtetë për vlerat e vërteta të kulturës hip hop. Ekuipazhet nga mbi 50 vende do të garojnë për të kapur titullin botëror dhe të drejtat e brazingëve ndërkombëtarë ndërsa ikonat e hip hopit, artistët dhe të famshmit bëjnë paraqitje dhe performojnë.
Përveç Kampionatit Botëror të Kercimit Hip Hop, orari i tetë ditëve i ngjarjeve i HHI përfshin kercimtaret më të mirë të rrugës në botë, të cilët do të përfaqësojnë vendet e tyre në World Battles; Breaking, Popping, Waacking, Locking dhe All Styles. Gjithashtu pjesë e javës janë panel diskutimesh që përmbajnë legjendat e respektuara të jetesës dhe ikonat e hip hop dance, Chill Down Lounge për kercimtaret dhe shoqërizimin pasi kanë përfunduar garat e mbrëmjes, prezantimi i Living Legend of Hip Hop Award dhe Workshops Urban Dance Moves prezantuar nga kercimtaret dhe koreografët më të famshëm të hip hop.
Mbi të gjitha, kercimtaret takojnë të tjerë nga e gjithë bota po aq të apasionuar pas kulturës dhe kercimit të hip hop.

IMG_8543.jpg
ct.jjpng.png
ALBANIA.png
bottom of page